Нов план: Промяна за изслушването на Борислав Михайлов в Народното събрание


Нов план: Промяна за изслушването на Борислав Михайлов в Народното събрание
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1435 0

Както е отлично известно, днес (22 ноември) ще се състои изслушването на президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов. Той ще дава обяснения в Народното събрание пред Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

Михайлов ще говори "във връзка със създадените проблеми при организацията за провеждане на футболната среща за европейските квалификации на 16.11.2023 г. между България и Унгария".

По план изслушването бе насрочено за днес от 14:15 часа. На официалния сайт на Народното събрание обаче се вижда, че вече пише, че ще се състои от 15:00 часа. Иначе казано - изместено е с 45 минути.

"ДНЕВЕН РЕД

1. Изслушване на г-н Петър Петров – изпълнителен директор на „Академика 2011“ЕАД, на основание чл. 28, ал. 1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, във връзка със състоянието на спортното съоръжение „Арена-Бургас“ и готовността му за провеждане на спортни мероприятия, както национални, така и международни.

2 Изслушване на г-н Борислав Михайлов - президент на Български футболен съюз, на основание чл. 28, ал. 1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, във връзка със създадените проблеми при организацията за провеждане на футболната среща за европейски квалификация на 16.11.2023 г. между България и Унгария.

3.Разни.

От Ръководството". Скоро ще има и Конгрес, на който мнозина очакват той да подаде своята оставка. Според Гриша Ганчев обаче Борислав Михайлов няма да се маха, а Ники Михайлов ще го наследи - ЕТО КОГА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички