Борислав Михайлов излезе с официална позиция за националния отбор и Петър Хубчев


Борислав Михайлов излезе с официална позиция за националния отбор и Петър Хубчев
Снимка: БГНЕС

2144 0

Борислав Михайлов използва официалния сайт на Българския футболен съюз, за да отрече категорично появилата се информация, че Петър Хубчев може да напусне националния отбор и да поеме Левски. Тази информация се появи в понеделник преди двубоя на отбора с Косово, а от тогава слуховете не стихват.

Ето и позицията на шефа на БФС - Борислав Михайлов:

Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

Борислав Михайлов

Президент на БФС

Междувременно може да видите кои са тримата национали, играещи най-силно за България (вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама