Бившият национал Станислав Манолев: Поражението от Иран ще се отрази, в България не се работи правилно


Бившият национал Станислав Манолев: Поражението от Иран ще се отрази, в България не се работи правилно
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1446 0

Бившият национал на България Станислав Манолев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели впечатленията си от загубата на "лъвовете" срещу Иран в приятелски мач и очакванията си за утрешното (10-и септември, 19:00 ч.) гостуване на Черна гора от квалификациите за Евро 2024:

"Срещу Черна гора ще ни бъде много трудно. Като им погледнем състава доста от техните играчи играят в добри отбори. А като погледнем нашия национален отбор, ще видим, че нямаме играчи, които да са в силните първенства в Европа", започна Манолев и допълни:

"Може би изключение прави единствено Илия Груев, който отиде в Чемпиъншип. Него го свързваха и с Аякс, а мисля, че там щеше доста да му допадне. Той е техничен футболист, а във второто ниво на Англия си мисля, че ще му е много трудно".

"Поражението от Иран ще се отрази", смята бившият играч на Литекс, ЦСКА, Лудогорец и Пирин Благоевград. 

"Това е национален отбор и когато няма резултати винаги се отразява. Играта на тима е слаба. И аз съм бил в националния и знам какво е след слаб резултат или мач какви са негативите спрямо играчите. Доста слаби резултати се натрупаха и ще продължават да се трупат. Защото в България имаме доста талантливи футболисти, но според мен не се работи правилно", обясни 37-годишният Манолев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ексклузивно в SportLive! Емил Велев – Кокала отсече: Казват на Кръстаич кои футболисти да извика в националния отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички