"Наслушах се на лъжи" - Станислав Манолев обясни защо е решил да си тръгне от Пирин Благоевград


"Наслушах се на лъжи" - Станислав Манолев обясни защо е решил да си тръгне от Пирин Благоевград
Снимка: Lap.bg

1787 0

Бившият национал на България и доскорошен президент на Пирин - Станислав Манолев, назова причините, поради които е взел решението да си тръгне от Благоевград.

Той обясни пред "Струма", че вече се е наслушал на лъжи: "Напускам Пирин заради неразбирателство с ръководството. Не съм съгласен с решенията на управителя на клуба. Наслушах се на лъжи към треньорите и играчите. До вчера бях футболист и не смятам, че така е коректно", категоричен бе 37-годишният Манолев, който поясни:

"Реално президент на Пирин в момента е управителят Атанас Дафинов. Разговаряхме с него, идеята ми бе да стана технически директор на клуба, защото на мен силата ми е във футболните неща. Чаках го 1-2 месеца, но до договор не се стигна".

Бившият играч на Литекс, ЦСКА и Лудогорец продължи: "Закъсня се със селекцията и отборът бе отслабен чувствително. Не одобрявам трансферната политика. Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат. Преди всичко беше като по учебник. Сега не сме наясно какво можем да предложим на футболистите, които искаме да привлечем. Няма как да работя така. Освен това от миналия сезон не са дадени премиите на състезателите. Обещаното не е издължено, затова напуснаха повечето играчи и тимът се развали".

*Пирин Благоевград стартира сезон 2023/24 в Първа лига с две загуби (1:2 срещу Берое и 0:3 срещу ЦСКА 1948) и едно равенство (0:0 с Ботев Пловдив). Днес, 5-и август, "зелените" гостуват на Локомотив София от 21:15 часа. Ето и пълното класиране в елита на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички