БФС зарадва България с новина за Тодор Неделев


БФС зарадва България с новина за Тодор Неделев
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1896 0

Ръководството на Българския футболен съюз разкри, че тази сутрин, 17 юни, Тодор Неделев е бил изписан от клиниката в Грузия!

Всички направени изследвания на нападателя на Ботев Пловдив са в норма и той вече се намира в хотелска стая в Тбилиси. С него продължава да бъде лекарят на "лъвовете" д-р Бисер Бочев, а очакванията са, че в сряда, 22 юни, Неделев ще пътува за България.

Ето какво гласи публикацията в сайта на БФС:

"Българският национал Тодор Неделев бе изписан днес сутринта от университетската клиника в Тбилиси. Всички изследвания след претърпяната операция са в норма, което позволи на лекуващия лекарски екип да го премести в хотелска стая в грузинската столица.

Там Неделев ще остане още няколко дни под наблюдение и под грижите на лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев, като очакванията са в сряда, 22 юни, да се завърне обратно на родна земя.

Българският футболен съюз вече е направил цялата необходима организация за транспортирането на футболиста. За целта е осигурен специализиран санитарен самолет, оборудван с нужната медицинска техника и персонал, който ще извърши полета.

Финансирането е поето изцяло от бюджета на Българския футболен съюз".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички