Шеф в БФС: Геройство сториха футболистите, часове преди това бяха в кръв


Шеф в БФС: Геройство сториха футболистите, часове преди това бяха в кръв
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2473 0

Заместник изпълнителният директор на БФС - Христо Запрянов, говори пред журналисти след изминалите четири мача от Лигата на нациите. Запрянов също така сподели, че Тодор Неделев вече е по-добре и се мисли вариант как играчът на Ботев Пловдив да бъде транспортиран от Тбилиси обратно в страната ни.

„Аз лично видях Тодор Неделев вчера следобед. Той е контактен, но доста сериозно упоен, защото става дума за много сериозна операция. Той беше контактен, чу се с майка си пред мен, чу се с приятелката си", започна директорът в БФС.

"Тя пътува утре за Грузия. Поели сме абсолютно всичко за пътуването и престоя. Прогнозите са, колкото и трудно да е да се дават прогнози в този момент, е в следващите дни той да стане, да ходи и до една седмица да отиде в хотел, а след това да бъде транспортиран до София. Вече сме говорили за това, става дума за санитарни хеликоптери, за медицински такива, има няколко варианта в зависимост какво каже професорът, извършил операцията”, коментира Запрянов.

За представянето на националите ни, шефът в БФС сподели: „За мен това, което направиха футболистите вчера бе геройство, с оглед на това, че вчера на всички ръцете им бяха в стъкла и кръв. Самият факт, че се стегнаха и изиграха този мач и не го загубиха, за мен е геройство. Ако ме питате по принцип дали равенството с Грузия е добър резултат, бих ви казал, че не е. Разбира се, че резултатите са незадоволителни. Всички очаквахме минимум девет точки от тези мачове, но излизаме с три. Естествено, че са незадоволителни, но не мисля, че в момента футболът е на първо място.”

А какво каза Кирил Десподов след прибирането на отбора, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички