БФС стартира приложение за феновете на националния отбор на България


БФС стартира приложение за феновете на националния отбор на България
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

2300 0

Българският футболен съюз сътвори иновация, която ще цели да направи връзката между феновете и националния отбор на България по-силна. От централата обявиха пускането на специално приложение, което ще предложи множество удобства и интересни занимания за всички фенове на "лъвовете".

Ето какво написаха от БФС на своя уебсайт:

"Специално разработеното интерактивно приложение за привържениците на българските национални отбори прави официалния си дебют днес. Апликацията, част от мащабния проект на Българския футболен съюз и популярната швейцарска компания за иновативни технологични решения в сферата на спорта Blocksport, вече е достъпна за устройства с операционни системи Android и iOS.

Приложението, носещо името Team Bulgaria, дава възможност на запалянковците както да научават последните новини и статистики за всички национални гарнитури на България, така и да участват в специални фен мисии, да гласуват в различни анкети и да печелят точки, които на свой ред да им донесат ексклузивни физически и дигитални награди и отстъпки.

През апликацията всички привърженици ще могат да наблюдават стрийминг на различни мачове и активности в реално време, да купуват билети за мачовете на „лъвовете“, да прогнозират резултати, да комуникират помежду си чрез функцията „фен чат“, а интегрираният в приложението онлайн бутик на националните отбори дава бърз и лесен достъп до всички налични артикули в онлайн магазина bfunion.shop.

Допълнителни екстри за запалянковците са социалната стена, обединяваща всички социални канали на България и позволяваща коментари на потребителите, както и постоянно обновявана фото галерия от двубоите на различните ни състави.

Приложението Team Bulgaria е първата стъпка от реализацията на амбициозната цел на БФС и Blocksport да превърнат Българския футболен съюз в първата спортна федерация в света, изградила цялостна дигитална екосистема. В идните дни феновете на националните отбори ще получат и достъп до специално разработени фен токени, които ще предлагат различни нива на дигитално членство със съответните привилегии и награди.

Приложението Team Bulgaria може да бъде свалено:

За iOS тук: https://apple.co/3d1zk1i

За Android тук: https://bit.ly/3RDiOUA ".

Ето каква стара практика в тима ще върне новият национален селекционер Младен Кръстаич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички