БФС пусна билетите за България - Гибралтар, гостуването в Северна Македония ще е сложно


БФС пусна билетите за България - Гибралтар, гостуването в Северна Македония ще е сложно
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1566 0

Българският футболен съюз обяви с публикация в сайта си, че от днес, 7 септември, стартира продажбата на билети за последното домакинство на България от турнира Лига на нациите - срещу Гибралтар (23 септември). Двубоят ще се изиграе на стадион "Хювефарма арена" в Разград, а цените на пропуските са между 8 и 40 лева. 

Що се касае до визитата на Северна Македония на 26 септември, всеки наш сънародник, който иска да посети сблъсъка на "Тоше Проески" в Скопие, ще трябва предварително да подаде заявление по e-mail, в което се съдържат три имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят само лично и в деня на мача!

Ето какво написаха от БФС в официалния си сайт:

"Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинския мач на „А“ националния ни отбор срещу Гибралтар от турнира УЕФА Лига на нациите. Двубоят ще се проведе на 23 септември, петък, от 21:45 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

Допълнително ще бъдат обявени и други локации, на които феновете ще могат да купят своя билет.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор Б – 8 лв.

Сектор В – 12 лв.

ВИП билет – 40 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз уведомява привържениците на България, желаещи да посетят гостуването на националния ни отбор в Северна Македония на 26 септември от 20:45 ч. местно време на стадион „Тоше Проески“ в Скопие, че закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349. По изрично изискване на северномакедонските власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят лично, срещу документ за самоличност, в Скопие, в деня на мача, като локацията ще бъде уточнена допълнително.

Крайният срок за подаване на заявки е 16 септември, петък, 17:00 ч.

Уведомяваме феновете, че бройката на билетите е ограничена, а на място билети за български запалянковци няма да се продават.

Цената на билетите за българския сектор е 6 евро".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 10 000+ лв. глоби за Локо и Ботев, "смърфовете" с два мача без публика!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички