Феновете на Локо Пловдив с остра позиция и иновативно предложение към БФС


Феновете на Локо Пловдив с остра позиция и иновативно предложение към БФС
Снимка: Lap.bg

1397 0

Организираните привърженици на Локомотив Пловдив представиха официална позиция след наложеното наказание на клуба, след ексцесиите на дербито между "железничарите" и Ботев Пловдив. Те са крайно разочаровани от решението на дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз за два двубоя без публика на  стадион "Лаута".

Ето какво написаха те в социалните мрежи:

"Решението на ДК на БФС, с което нашият любим отбор е наказан сурово, е крайно несправедливо. Нещо повече, свидетели сме на неприкрита тенденциозност и различен аршин – практика, която се прилагаше преди няколко десетилетия.

Присъединяваме се към позицията на ръководството на клуба, че решението за наказанието е взето на тъмно, неаргументирано, без никаква обосновка и с недоказуеми твърдения. БФС демонстрира мутренско поведение и наказва този, който е изряден, като едновременно с това поощрява хулиганските изпълнения на рецидивисти и служители на полицията, които злоупотребяват със служебно положение. Очевидно за футболните ръководители у нас рисковете за публиката не са от особено значение.

Ето защо, предлагаме на следващия рисков мач дежурният делегат да бъде настанен в сектора за гости – все пак там е доста безопасно, защото ракетите се изстрелват, а не попадат там, и няма вероятност длъжностно лице да пострада от хвърлена по него седалка."

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички