БФС обяви: България ще играе контроли срещу Кипър и Люксембург през месец ноември


БФС обяви: България ще играе контроли срещу Кипър и Люксембург през месец ноември
Снимка: БФС

3327 0

Българският национален отбор по футбол ще играе приятелски мач срещу Люксембург в деня, в който ще бъде открито Световното първенство по футбол в Катар - 20 ноември! Това стана ясно от публикация в официалния сайт на Българския футболен съюз. Тимът на Младен Кръстаич първо ще гостува на Кипър на 16 ноември, а четири дена по-късно е и визитата на Люксембург.

Ето какво написаха от БФС:

"България "А" ще изиграе две приятелски срещи по време на ноемврийския прозорец, определен от ФИФА за двубои на националните отбори, непосредствено преди началото на Световното първенство в Катар. На 16 ноември тимът на селекционера Младен Кърстаич ще гостува на Кипър, а на 20 ноември на „лъвовете“ им предстои и визита на Люксембург. Началните часове на проверките ще бъдат оповестени допълнително.

Това ще са последните срещи на България през календарната година, като преди тях тимът ни ще изиграе заключителните си два мача от турнира УЕФА Лига на нациите, в които първо ще приеме Гибралтар (на 23 септември) и ще гостува на Северна Македония (на 26 септември).

На 9 октомври във Франкфурт пък ще се тегли жребият за квалификациите за Евро 2024, които ще се проведат между март и ноември догодина".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - България се е разминала с контрола срещу Аржентина на Лионел Меси...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички