Тити Папазов спази обещанието си към Левски и плати 125 000 лева на Macron


Тити Папазов спази обещанието си към Левски и плати 125 000 лева на Macron
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2406 0

Константин Папазов даде интервю пред канала в YouTube "Gerenabg", по време на което разкри, че е превел сумата от 125 000 лева на фирмата за спортно облекло Macron!

Именно този казус стана причината за разправия между него и наставника на Левски Станимир Стоилов, а впоследствие баскетболният треньор бе депозирал своята оставка като член на Надзорния съвет на "синия" клуб.

Тити бе обещал, че до 1 септември, когато ще се състои мачът за Суперкупата с Лудогорец, ще преведе неустойката по неизпълнения договор с Macron, за да може да седне на трибуните на стадион "Васил Левски" с чиста съвест.

По време на живото излъчване в YouTube, Папазов показа платежно нареждане, от което се видя, че е изпратил 125 000 лева, а в основанието за превод се чете: "Неустойка за екипировка Макрон".

"От днес мога да кажа: "не съм лъжец". Безкористно съм се борил за спасението на Левски. Милиони са помагали. Това, което съм аз, като име и присъствие в обществото, го дължа на Левски. Никой нямаше да ме знае, ако не беше Левски. Каквото правя, го правя от любов и два пъти повече от благодарност към Левски", заяви той пред "Gerenabg".

Вижте цялото интервю с Папазов (моментът с платежното нареждане е след 22-ата минута!):

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички