БФС да му мисли: Унгарските запалянковци се включват в протеста на българските фенове


БФС да му мисли: Унгарските запалянковци се включват в протеста на българските фенове
Снимка: БГНЕС

1733 0

Вълненията около исканията за оставка на настоящото ръководство на БФС продължават да бъдат на дневен ред. Фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов" написа интересен пост, в който уверява, че дори и унгарски фенове са решили да присъстват на протестите по време на мача България - Унгария от квалификациите за Евро 2024.

Недоволството към Борислав Михайлов и БФС продължава

Припомняме, че преди дни стана ясно, че срещата България - Унгария, която трябваше да се играе на националния стадион "Васил Левски", бе преместена в Пловдив на "Колежа" по препоръка на УЕФА и то при закрити врата. Това предизвика недоволство у футболните привърженици у нас, които се готвеха за масов протест.

Новината достигна дори и до Унгария, където също останаха недоволни. Във въпросната публикация на гореспоменатата група се съобщава, че унгарските фенове са готови да подкрепят по всякакъв начин протеста, а ето и какво гласи тя.

"Пука ли ти за българския футбол? Започваме с този въпрос, след като получихме десетки лични съобщения от унгарски привърженици, от най-голямото футболно обединение там Carpathian Brigade '09, които искрено ни пожелават успех в борбата с БФС и Боби Михайлов

Молим, всеки ултрас, фен, привърженик, да разгледа профила им и да види как изглеждат трибуните им по време на мачове на националния. Усещате ли гордостта на този народ? Усещате ли колко са обединение, Ференцварош, Уипещ, кръвни врагове, всички рамо до рамо? Усещате ли какво означава за тях националния отбор? Вижте снимките и видеата им и ще усетите.

Много от тези хора, дори пишат на лично или в коментари, че вече са си планирали пътуването и все пак ще дойдат до България и питат дали са добре дошли да ни подкрепят в протеста, защото за тях това е футболно безумие и не могат да проумеят как е възможно...

Както те написаха "... И накрая, пожелаваме на българските фанатици постоянство в борбата срещу техния страхлив, антифенски съюз...", ключовата дума тук е постоянство!

Дела и постоянство, бихме казали!

Време е за национално обединение, то вече започна! Всички големи агитки са на едно мнение и сега е време да го покажем, заедно!

16 ноември, 17.30ч., пред ст."Христо Ботев", всички там, за да ни чуят!

Незабавна #ОСТАВКА на Боби Михайлов и ръководството на БФС!

С искане за провеждане на нов честен Конгрес!", пишат от страницата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Унгария "гръмнаха": УЕФА ни принуди да приемем мача в Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички