Бербатов: Левски пак без трофей, още болка и разочарование за левскарите


Бербатов: Левски пак без трофей, още болка и разочарование за левскарите
Снимка: БГНЕС

1556 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов коментира събитията около тазгодишното издание на Купата на България. Бербатов сподели впечатленията си от отпадането на Левски, както и около предстоящия полуфинален сблъсък между неговия бивш отбор ЦСКА и Лудогорец.

Ето какво написа Бербатов за своя сайт (без редакторска намеса):

ЦСКА - "Лудогорец" и "Арда" - "Славия" в полуфиналите за Купата на България. "Левски" пак без трофей

Очертават се интересни битки на полуфиналите за купата! Най-вече единият от тях, след койта, за съжаление, или "Лудогорец", или ЦСКА няма да може да стигне до финала. И двата отбора разполагат с добри футболисти за нашите стандарти и се стараят да побеждават във всеки мач.

А това е турнирен двубой, в който всичко е възможно. Знаем, че и двата отбора се стремят и ще направят всичко необходимо, за да победят. Не само става въпрос само да стигнеш до финала за купата. Крайната победа в случая е и за его, за престиж, да покажеш превъзходство - че точно в този момент ти си по-добър от другия. Много пъти съм казвал, че винаги съм подкрепял така наречените аутсайдери, дори когато играех за "Манчестър Юнайтед". Затова се радвам че "Арда" стигне толкова далеч в надпреварата и може да напише истинска приказка. Никога не знаеш във футбола!

Отпадането на "Левски" добавя още болка и разочарование сред всички, които подкрепят отбора. Това беше шанс за трофей в този така труден период за клуба. Надявам се да има по-голямо обединение, дори след такива загуби, а не разединение, защото на българския футбол му трябва силен "Левски" и силен ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички