Балъков потушил скандал между националите ни на полувремето с Англия


Балъков потушил скандал между националите ни на полувремето с Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

13980 0

Националният селекционер на България - Красимир Балъков, , е успял да потуши скандал между играчите на полувремето на мача с Англия. Футболистите се нахвърлили един на друг, повлияни от напрежението и разочароващото представяне срещу „Трите лъва“.

В основата на скандала били офанзивни срещу дефанзивни играчи, обвинявайки се взаимно за краха и четирите допуснати гола в рамките на 45 минути, пише "Труд". На свой ред Балъков успял да осуети по-сериозно напрежение в съблекалнята, уверявайки ги, че съперникът е с класи над тях, а в предходните си мачове е вкарвал по пет попадения на останалите в групата Чехия, Косово и Черна гора.

„Англия вкара пет на Косово, но после им върнаха три. И вие можете, хайде!“, били думите на селекционера. Интересното е, че по същото време и в другата съблекалня, тази на гостите, водеща тема не е била чисто футболна. От щаба на четвъртите в света вече разкриха, че играчите сериозно обмисляли дали да излязат за второто полувреме заради расистките обиди от трибуните. А какво е казал един от националите ни на англичаните - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички