Албания - България по ТВ: Къде да гледаме тежкия мач срещу тим в топ форма?


Албания - България по ТВ: Къде да гледаме тежкия мач срещу тим в топ форма?
Снимка: БГНЕС

4306 0

Националният отбор по футбол на България ще опита да прекрати серията от осем поредни мача без победа. Освен това "лъвовете" ще искат да се реваншират за разочароващата загуба от Литва, след която останаха последни в групата от квалификациите за Евро 2024.

Задачата обаче няма да бъде никак лесна. Футболистите на Младен Кръстаич ще се изправят срещу отбор в добра форма, който дори оглавява своята квалификационна група. Става въпрос за Албания, която ще е и домакинът на сблъсъка.

Страната е първа в група с Чехия, Полша, Молдова и Фарьорските острои. Албания има две точки преднина пред чехите, които победи преди дни, а освен това и три аванс пред Полша, която е и с мач повече.

Албания няма поражение в последните си пет двубоя - всички те от квалификациите. В тях е записала цели четири победи и едва едно равенство - срещу Чехия. В групи от по 5 отбора и при по 6 изиграни мача и за двете страни - Албания е с 13 точки, а България - с 2.

Последните срещи за "лъвовете" срещу този съперник са през квалификациите за Европейското през 2008 година. През 2007-а те изиграват два двубоя един срещу друг, като и в двата случая не бива излъчен победител. В първия сме домакини и няма попадения, а при гостуването приключваме при 1:1.

Къде да гледаме Албания срещу България?

Сега двата отбора се изправят в приятелска среща, която ще започне в 19:00 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по БНТ 3, като освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички