Стърлинг: Съжалявам, че България бе представена от такива идиоти

Звездата на английския национален отбор Рахим Стърлинг не остана никак доволен от расистките нападки на малцина български фенове, които бяха насочени основно към Тайрън Мингс - дебютиралият за Англия централен защитник. Както е известно, на два пъти през първото полувреме мачът беше спиран, а англичаните дори обмисляха да напуснат терена заради поведението на част от феновете на стадион "Васил Левски" (подробности за расисткия скандал четете в този материал). 

Съжалявам България, която бе представлявана от такива идиоти на техния стадион. Както и да е… 6:0 и се връщаме у дома, поне си свършихме работата. Безопасно пътуване за нашите фенове, вие, момчета, се справихте добре", написа Стърлинг в профила си в Twitter веднага след категоричния успех на "трите лъва" над слабата селекция на Красимир Балъков.

Срам! Фалшивият футбол в България проби дъното, за да намери ново!

Дългоочакваното дъно на българския футбол е ударено. Англия пристигна на стадион "Васил Левски", ужилена след загубата в Прага, и тотално рапачет...

Нещо повече - освен че порица феновете на България за поведението на малцината, предприели расистки обиди към играчите на Англия, той коментира и изказването на селекционера на България, че в Англия имат по-голям проблем с расизма: "Не съм много сигурен, шефе", бе лаконичният отговор на Стърлинг. 

Докато в Англия обаче разискват надълго и нашироко феновете в България, английските привърженици също се държаха ужасяващо на стадион "Васил Левски" (подробности четете тук)

Още по темата

Please select answer!