Селекционерът на Словения недоволства от победата на националите ни


Селекционерът на Словения недоволства от победата на националите ни
Снимка: Getty Images/Gulliver

3533 0

Селекционерът на Словения Томаж Кавчич логично не бе доволен след загубата на неговия тим с 1:2 от България в първи мач от Лигата на Нациите. Според него резултатът не е отражение на показаното на терена. 

"Нямам какво да кажа относно желанието за победа, което демонстрираха момчетата, но като резултат заслужавахме повече. Получихме гол от изритана топка от нас. Можехме да прекъснем атаката, дори и с фаул, но не го направихме. Имахме ясна идея как да спечелим, но нямам обяснение защо не се получи. Подготовката за мача мина добре", обясни той.

"Българите реално ни вкараха с един удар два гола, докато ние имахме повече голови ситуации, атакувахме. Но и техният вратар пази много добре. Що се отнася до нашите цели, които обявихме още преди старта, ще кажа, че ако нямаш високи цели нищо няма да се случи. Сега отиваме в Кипър, ще се опитаме да победим, да предложим друго решение на терена”, заяви Кавчич след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички