Пламен Илиев: Голям срам, всички сме в кюпа!


Пламен Илиев: Голям срам, всички сме в кюпа!
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

14247 0

Националният вратар Пламен Илиев определи като "голям срам" случилото се на терена в европейската квалификация срещу Англия. Футболистът на Лудогорец визираше резултата - 0:6, като относно расизма сподели, че не е чул такива скандирания и прекъсването на играта не им е повлияло.

"Тежко е! То няма прилики, за да има разлики. Имаше толкова много ситуации, някои влизат, други не. Разликата е огромна. Не мисля, че някой се е скрил, просто беше голям срам. Има какво да научим от този мач. Първо да преспим, за да не говорим глупости", коментира Илиев след срамното поражение.

"Не е имало обиди, публиката се държа добре, не съм чул скандирания нито към нас, нито към тях. Това не ни повлия", категоричен бе той.

"Не мисля, че ще ми се отрази, няма да е за последен път да допускам толкова голове. Утре съм на тренировка, в събота имам мач. Стават изненади. Чехия ги победи, но ние не можем. Не само Англия, а и другите в групата", допълни вратарят.

Националът заяви, че за тежкия резултат не е виновен треньорът Красимир Балъков, а всеки един от тях. "Всички сме в кюпа, всички сме виновни. Колко треньори се смениха вече, не е той проблемът. Трябва да му се даде време", коментира Илиев. А как коментира случилото се легендата на националния отбор Димитър Бербатов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички