Паро за БФС: Живееха си като царе, а нищо не направиха за футбола


Паро за БФС: Живееха си като царе, а нищо не направиха за футбола
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5170 0

Легендарният футболист и треньор Аспарух Никодимов разкритикува остро управлението на БФС от Четвъртите в света. Той е на мнение, че всички събития от последните дни - оставката на Боби Михайлов и влизането на ГДБОП в централата, са много закъснели.

"Крайно време беше нещо да се предприеме. Друг е въпросът кой ще дойде след Боби Михайлов, защото се очертава пак да са същите, от които отдавна народът е вдигнал ръце. Това, което се вършеше, беше безобразие. Живееха си като царе и нищо не направиха за футбола ни, освен че бяха добри футболисти и станаха четвърти в света", коментира Паро, цитиран от "Тема Спорт".

"На тяхното управление няма как да се даде положителна оценка. Слабите резултати на националния отбор са вследствие на безобразното управление на БФС. Преди имахме силни юноши, младежи, а сега - нищо. Бият ни с по 6-7 гола разлика, падаме дори от Люксембург", допълни той.

"За мен всички тези ходове, които се предприеха в последните дни, са много закъснели. Най-много по два мандата и си тръгваш. Осем години са предостатъчни, а те цели 14 години управляват и съсипаха къде каквото имаше. То бива, бива, ама такова нахалство... Рибата мирише откъм главата", възмутен бе славният Никодимов. А какво каза по темата друга легенда - Димитър Пенев, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички