Националът Карагерен: Имаме сили да изненадаме Англия и Черна гора


Националът Карагерен: Имаме сили да изненадаме Англия и Черна гора

2480 0

Крилото на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен бе извикан за първи път в националния отбор на България. Футболистът е в разширения състав на Красимир Балъков след редица отлични мачове с екипа на "черно-белите“. Карагарен коментира повиквателната си пред официалния сайт на Локомотив.

"Изключително много се радвам, че съм сред избраниците на Красимир Балъков за предстоящите двубои с Черна гора и Англия. Това ми е първа повиквателна и за мен ще е огромна чест да играя за България. Първи ме поздравиха Бруно Акрапович и моите съотборници. Бяхме на режим в София, като научих новината - броени часове преди шампионатния ни мач с Витоша", заяви Карагерен.

"Собственикът Христо Крушарски също ми се обади и ми пожела успех. След финала с Ботев за Купата, мачовете в Лига Европа и тези в efbet Лига, селекционерът явно е решил да ме повика, за което му благодаря. Черна гора и Англия са много добри отбори, но България винаги играе само за победа. Смятам, че имаме сили да ги изненадаме и да зарадваме родните фенове“, допълни талантът. Междувременно изтече любопитна новина за Лудогорец, касаеща националния ни отбор. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички