Мъри Стоилов отказал да поеме националния отбор на България

Станимир Стоилов е отказал да поеме националния отбор на България, твърди "Тема спорт". Преди няколко дни той е получил покана от президента на БФС Борислав Михайлов да наследи Петър Хубчев на овакантения пост. Мъри обаче е отхвърлил предложението с мотива, че плановете му са свързани с работа в чужбина.

Преди малко повече от месец той отказа да поеме и Левски, изтъквайки същата причина. Така фаворит за нов национален селекционер остава Красимир Балъков. Назначението му трябва да бъде официално обявено най-късно до седмица, а контрактът да влезе в сила от 1 юни.

Проблем: Само Михайлов от БФС иска Балъков, Изпълкомът има друг кандидат

Членовете на Изпълкома на БФС са раздвоени относно избора на нов национален селекционер, информира "24 часа". Президентът на централата Борислав ...

Дебютът на новия селекционер ще бъде на 7 юни при гостуването на Чехия, а три дни по-късно приемаме Косово. Петър Хубчев, който на 99% ще е следващият треньор на Левски, подаде официално молба за напускане в края на миналия месец. А защо според самия Мъри той не успя като селекционер на Казахстан вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!