Къде да гледаме двубоя между България и Парагвай?


Къде да гледаме двубоя между България и Парагвай?
Снимка: Getty Images/Guliver

4481 0

Тази вечер от 19:00 часа на "Васил Левски" националният ни отбор по футбол приема Парагвай в приятелска среща. Двубоят ще се излъчва пряко в ефира на БНТ 3, като можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Това ще бъде неофициален дебют на новия наставник на България Георги Дерменджиев. Той замени на поста Красимир Балъков, който така и не записа победа начело на "лъвовете". Дерменджиев ще опита да постигне положителен резултат, като едновременно с това, тазвечершната среща трябва да му помогне да избистри напълно състава за последната евроквалификация срещу Чехия (на 17.11).

Двама ключови футболисти имаха проблеми с леки травми - Пламен Илиев и Кирил Десподов, но по последни информации играчите съответно на Лудогорец и Щурм Грац се чувстват по-добре и ще бъдат налиния още срещу Парагвай. Не сигурно дали ще бъдат използвани, или оставени да почиват за мача с Чехия.

Южноамериканците са записали 2 загуби, победа и равенство в последните си 4 двубоя. Преди това бяха много близо до това да отсранят Бразилия от Копа Америка. Двете страни играха четвъртфинал, който бе решен от изпълнения на 11-метрови наказателни удари. Шансът бе на страната на "Селесао".

ВИЖТЕ КАКВО ЗАЯВИ ДЕРМЕНДЖИЕВ ПРЕДИ ДВУБОЯ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички