Очаквано: минимален интерес към контролата България - Парагвай


Очаквано: минимален интерес към контролата България - Парагвай
Снимка: БГНЕС

1839 0

Много малко публика се очаква за днешния двубой между България и Парагвай. Приятелският мач е от 19:00 часа на "Васил Левски". Заради последните резултати и игри на "лъвовете" на стадиона се чакат не повече от 2000 души, пише "Тема спорт". Възможно е те да са и по-малко. Интересът към "трикольорите" клони към нула.

Отделно, цените на билетите също не са евтини - 15 (сектор В) и 25 лева (сектор А), което не е маловажно. Сумите не са по джоба на доста хора и едва ли феновете искат да дадат въпросните пари, за да гледат поредната излагация на "лъвовете".

Припомняме, че при катастрофалната загуба с 0:6 от Англия на трибуните имаше доста запалянковци, дошли и заради гостите, но сега съперникът не е никак атрактивен.

Това ще е последният мач на трикольорите с публика. В неделя от 19:00 часа заради наказание от УЕФА за расизъм евроквалификацията с Чехия е при закрити врати. Времето в периода на двубоя с Парагвай ще е от 13 до 11 градуса при променлива облачност. Валежи не се очакват. А какви са били първите думи на новия селекционер към играчите вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички