Ето колко струват всички извикани играчи от Балъков в националния отбор

Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков извика много нови играчи за двете евроквалификации срещу Чехия и Косово. Това обаче никак не помогна на отбора, като и в двата двубоя записа загуби, а тази срещу Косово бе на Националния стадион "Васил Левски".

21,5 млн. евро струват накуп всички играчи, извикани от новия национален селекционер Красимир Балъков за двете срещи в началото на юни, пише “24 часа”. В Прага нашите паднаха с 1:2, а в София срещу Косово се изложиха съвсем - 2:3.

7 по-интересни занимания от това да гледате националния отбор по футбол

Отминаха поредните силно неуспешни квалификационни мачове на националния отбор по футбол. Народът е разочарован от предствянето на възпитаниците ...

Капитанът Ивелин Попов и единственият български футболист, който се подвизава в първенство от Топ 4 - Кирил Десподов, са най-скъпи в момента. Според авторитетния сайт transfermarkt.de двамата се харчат за 3 млн. евро. За сравнение само един футболист от националния отбор на Косово - Милот Рашица, струва почти колкото целия ни отбор - 20 млн. евро.

А с колко места се срина България в ранглистата след двете загуби - вижте в този материал.


 

Още по темата

Please select answer!