Балъков връща в националния зачеркнат от Хубчев


Балъков връща в националния зачеркнат от Хубчев
Снимка: БГНЕС

8079 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков ще върне в тима Георги Миланов. Халфът, който се представя страхотно с екипа на унгарския МОЛ Види, завършил на второ място в местния шампионат, не е получавал повиквателна от 13 октомври 2018 г.

Именно тогава той игра за последно с екипа на “трикольорите” в домакинския мач с Кипър от Лигата на нациите, спечелен с 2:1. Той се появи в игра в 56-ата минута, когато резултатът беше 1:1.

Според запознати Георги Миланов е зачеркнат за националния отбор заради скандал с предишния селекционер Петър Хубчев. информира "Меридиан мач". Халфът обаче не получи повиквателна и за последните мачове на България, в които селекционер вече беше Красимир Балъков. Очаква се Миланов, който е в топ 3 на най-силните родни футболисти, да получи повиквателна за следващата среща на България - гостуване на Англия на 7 септември.

Според вицепрезидента на БФС Йордан Лечков пък  футболният съюз няма вина за слабото представяне на националите ни - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички