7 по-интересни занимания от това да гледате националния отбор по футбол


7 по-интересни занимания от това да гледате националния отбор по футбол
Снимка: БГНЕС

8434 0

Отминаха поредните силно неуспешни квалификационни мачове на националния отбор по футбол. Народът е разочарован от предствянето на възпитаниците на Красимир Балъков, но сами сме си виновни, че изобщо гледаме бездушното представяне на тима. Затова от SportLive ви представяме в новата си рубрика "Смях в залата" няколко идеи за по-интересни дейности от гледане на мачовете на България, но две от тях представляват и своеобразна луда надпревара между вас и "лъвовете" на Краси Балъков:

1. Взиране в току-що боядисана стена

Задължително се изолирайте в стая, която току-що сте боядисали. Вземете един стол, седнете пред някоя от стените и просто гледайте и слушайте. Ще чуете лекото и едва доловимо стягане на боята, докато вашите приятели гледат поредните грешки на отпуснатите ни футболисти. Като ви питат какво сте правили, вашата история поне ще е забавна.

2. Гледане на снежинките по телевизора

Това е удоволствие от "старата школа". Модерните телевизори вече нямат снежинки, но пък затова може да си пуснете клип в ютуб и 90 минути да се взирате в сивочерните точки, запазена марка на телевизорите от едно време, когато спираше предаването на Канал 1 и Ефир 2.

3. Ядене на супа с вилица

Ето ви идея за игра - ще успеете ли да изядете цяла паница супа с вилица преди България да допусне гол. Нещата са на кантар, но поне можете да се оправдаете, че гледате националите с научна цел.

4. Редене на опашка в КАТ

Почти няма по-досадно нещо от това да киснеш на опашка в КАТ. Особено когато ти кажат, че си в грешната сграда. Поне в часовете, прекарани там, ще се нагледате къде на хубави коли, къде на побеснели хора и дори на щастливи такива, чиито 8-часови мъки са приключили благополучно. Отчаянието на стадион "Васил Левски" е далеч по-голямо в сравнение с това, което изпитвате пред сградите на КАТ.

5. Гонене на мухите около лампата в холя

Лято е. Когато отворите прозорците, неминуемо в стаята ще влязат 3-4 малки мухички, които ще почнат да се гонят в кръг часове наред. Ще се опитате да ги изгоните, но след няколко минути пак ще ги видите, реещи се в кръг. Единствените по-трудни за гонене са тези в БФС, така че вместо да се ядосвате на тях, хванете една кърпа и я размахайте към крилатите досадници.

6. Плетене

По-добре е да научите някое полезно занимание, с което да шокирате жената до вас, вместо да разваляте вечерта си с 90-минутно отчаяние, преминаващо в спомени за 94-а и въпроси "какво се обърка"?

7. Задържане на дъха

Още една идея за игра - задръжте дъха си, докато националите допуснат грешка на терена. Получавате точка всеки път, когато някой от така наречените "лъвове" сбърка - при подаване, в защита, покриване на засада и така нататък. По този начин винаги ще бъдете победители, дори при изненадващ успех на националите в своеобразната игра - това ще означава, че все пак правят нещо качествено на терена, колкото и рядко да се случва напоследък. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички