България се срина с 6 места в ранглистата

Отборът на Белгия остава на върха в ранглистата на ФИФА. Възпитаниците на Роберто Мартинес спечелиха евроквалификациите си срещу Казахстан и Шотландия в началото на месеца. Топ 4 остава непроменен, като на съответните позиции се нареждат световния шампион Франция, Бразилия и Англия.

България пропада с шест позиции след двете си последователни поражения от Чехия и Косово и вече е на незавидната 57-ма позиция в ранглистата. Аржентина заема поделено 11-то място с Германия, Иран е на 20-та позиция, а от африканците Сенегал е на най-висока позиция – 22-ра.

Балъков връща в националния зачеркнат от Хубчев

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков ще върне в тима Георги Миланов. Халфът, който се представя страхотно с екипа на унг...

Скок с две места бележат иберийските страни – Португалия и Испания, които заемат в момента съответно 7-мо и 9-то място. Топ 10 допълват още отборите на Хърватия, Уругвай, Швейцария и Дания.

Според вицепрезидента на БФС Йордан Лечков пък  футболният съюз няма вина за слабото представяне на националите ни - ето какво заяви.

 

Още по темата

Please select answer!