Ето кои двама наши национали отличиха във Франция


Ето кои двама наши национали отличиха във Франция
Снимка: Getty Images/Guliver

1992 0

Авторитетното френско издание L'Equipe направи анализ на снощния двубой между България и Франция, спечелен от "петлите" с 0:1. Изглежда, че френските журналисти не са останали особено доволни от качеството на играта.

Изданието поставя и оценки на играчите като най-много - “7”, получава авторът на гола Блес Матюиди. От българския тим най-високо са оценени Георги Костадинов и Симеон Славчев - и двамата с по “6”.

“Имаше два отбора на България: един, докато на терена все още беше Н’Голо Канте, и друг след него. Този вторият се представи по-добре и успя да стигне до футболистите си в атака. Като цяло обаче българите не създадоха кой знае какви шансове, като изключим изключителната възможност пред Георги Костадинов в 37-ата минута. Въпросният Костадинов ставаше все по-активен с напредването на срещата и заедно със Симеон Славчев бяха хората, които след почивката спечелиха битката в средата на терена", пишат французите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички