Четиримата българи, от които Беларус се страхува


Четиримата българи, от които Беларус се страхува
Снимка: BGNES

2926 0

Въпреки, че не смятат днешното футболно поколение на България за звездно, в Беларус се страхуват от няколко от играчите на Петър Хубчев. По-точно от четирима, трима от които са легионери.

"Те далеч не са Лечков, Стоичков или Бербатов, но България определено си има свои герои, които може да видим още в петък вечер", пише "Tribuna".

Първият отличен е ПЕТЪР ЗАНЕВ, за който беларусите пишат, че е най-добрият в Русия по ключови подавания.

"Той обича и умее да се включва в атака. Именно заради качествата му му бе предложен договор до 2020 г.", пише изданието.

Вторият опасен български национал е ИВАЙЛО ЧОЧЕВ. За халфа се посочва, че е един от най-добрите в Палермо по брой спечелени единоборства.

БОЖИДАР КРАЕВ също е сред родните играчи, които притесняват тамошните журналисти. За него пишат, че е един от най-добрите таланти на днешното поколение. Посочва се, че изминалият сезон за него е най-добрият в кариерата досега - 35 мача, 11 гола и 1 асистенция.

Разбира се, в списъка е и бившият капитан на националите ИВЕЛИН ПОПОВ.

"Попов е основният футболист на България. Неин лидер и капитан. Играл е повече от всички и е вкарал най-много", пише "Tribuna" и споменава, че през миналия сезон атакуващият халф не е играл достатъчно, което никак не му е харесало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички