България ще гони достойно представяне срещу Англия и ще бяга от пореден антирекорд


България ще гони достойно представяне срещу Англия и ще бяга от пореден антирекорд
Снимка: Guliver/GettyImages

1391 0

Тази вечер България приема Англия от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" в мач от група А на квалификациите за Евро 2020. В предишния двубой на "Уембли" националите ни загубиха с 4:0.

В досегашните си сблъсъци нямаме победа над Англия, а сегашният ни състав нареди доста срамни резултати. Това е един от най-слабите в историята ни, щом в 10 поредни мача така и не стигна до победата. Националите ни дори са на път да запишат нов антирекорд – евроквалификация без победа. До края на този цикъл остава само домакинство с Чехия на 17 ноември, като и в двата мача българите излизат в ролята на аутсайдер.

За Евро 2012 отново бяхме последни в групата си, но успяхме да постигнем една победа - 1:0 срещу Уелс. Очаква се Красимир Балъков да направи промени след последния двубой с Черна гора. 

"След последната тренировка ще избистрим състава. Ще има промени при всички положения. Англичаните са един от най-силните отбори в света, но всеки има слаби места. Трябва да им спрем динамиката им и да се възползваме от нашата. Възможно е да използваме Десподов, но и други хора също", заяви той на пресконференцията преди двубоя.

Ако играе, капитанът Ивелин Попов пък може да се окаже българският футболист с най-много мачове срещу Англия - 4. По три имат Добромир Жечев, Радостин Кишишев и Стилиян Петров. А кои трима български футболисти са най-голямата заплаха за английския тим, според "Mirror", вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички