Бербатов за расистите: Трябват доживотни наказания, срам ме е от тях

Един от най-големите български таланти в цялата ни спортна история - Димитър Бербатов, коментира "привържениците", които създадоха целия расистки скандал, който непрестанно обикаля медийното пространство както в България, така и по света.

"Във всяка нация има гнили ябълки и лоши хора. Това беше случаят на нашия стадион срещу Англия. Имаше хора, които бяха там, само за да провокират. Тези хора не заслужават да ходят на мачове и да гледат футбол. Те трябва да бъдат наказани до живот не само за футбол, но за всички спортове. Заради тях говорим само за инцидента с расизма, а не за футбола. Не трябва да е така. Много ме е срам от постъпката на тези хора" - заяви Бербатов.

В САЩ: Борисов сваля Михайлов, но три крайно десни партии го държат на власт

Не е изненада, че дори отвъд Океана разгорещено обсъждат расисткия скандал, разпален в евроквалификацията България - Англия. Своето обяснение на ...

Преди дни, когато бе запитан за случилото се, бившият играч на Манчестър Юнайтед отказа да го коментира. Той сподели мнението си само относно видяното на терена, а какво е то - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!