Звезди на Левски и Лудогорец поскъпнаха повече от асове на завършилия втори ЦСКА


Звезди на Левски и Лудогорец поскъпнаха повече от асове на завършилия втори ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

7846 0

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов е футболистът от родния шампионат, който е с най-висока цена към момента, и който си е повишил стойността на пазара с последното обновяване на transfermarkt.com, направено на 5-и юни. Националът вече струва 4,5 милиона евро и това е най-високата му стойност в кариерата досега.

Футболисти на кои тимове фигурират в топ 10?

Сред играчите в Първа лига, които при последното обновяване са си вдигнали цената и в момента са сред най-скъпите у нас, има и други представители на шампиона Лудогорец, но има и футболиста на втория ЦСКА, третия ЦСКА 1948 и четвъртия Левски. Завършилият на десето място Ботев (Пловдив) също има един представител.

Топ 3

Втори в тази класация е съотборникът на Десподов - Игор Тиаго, който в момента се котира срещу 4 милиона евро. Трябва да се отбележи, че за всички играчи в топ 10 важи, че актуалната им стойност е най-високата, която са имали досега.

Трети е звездата на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев с 2,8 млн. евро цена, четвърти е Хосе Кордоба от Левски с 2,5 млн., а на пета позиция е съотборникът му Ноа Сонко Сундберг с цена 2 милиона евро.

В топ 10 влизат още Тобиас Хайнц от ЦСКА (1,5 млн.), Джонатан Линдсет (1,5), Антоан Бароан от Ботев (Пловдив) (1,5), Пламен Андреев от Левски (1,5) и Дюкенс Назон от вицешампиона на България (1,5). А ето кои трима свои футболисти се твърди, че ще продаде Левски това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички