Звезда на Лудогорец сигнализира за нов случай на расизъм по терените в България


Звезда на Лудогорец сигнализира за нов случай на расизъм по терените в България
Снимка: Ludogorets.com

2017 0

Една от големите звезди на Лудогорец - Бърнард Текпетей, разкри в социалните мрежи нов случай на расизъм по терените в България. Това се случи броени часове след двубоя между Розова долина и "орлите" от 1/16-финалите от турнира за Купата на България. 

Българските шампиони вкараха две безответни попадения през втората част, които направиха разликата в двубоя, но ганаецът, който можеше да участва на Световното в Катар, сподели за неприятния случай на съоръжението в Казанлък. 

"Футболът трябва да бъде за забавление и удоволствие за всички на стадионите. Днес не беше… днес омразата и расизмът бяха във фокуса на футбола. Недопустимо и абсолютно позорно отношение!

Гордея се с това кой съм и с това, което правя на терена. Ще продължим да работим упорито с високо вдигнати глави и гордо, за да накараме тези хора да млъкнат. Футболът няма цвят! #saynotoracism", написа Текпетей на стори в Instagram.

Лудогорец чака победителя от двойката Вихрен Сандански – Левски, като двубоят на "сините" ще се изиграе в събота от 13:30 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички