Звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей: Повярвайте, ще успеем в Лига Европа


Звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей: Повярвайте, ще успеем в Лига Европа
Снимка: Ludogorets.com

5167 0

Една от звездите на Лудогорец - Бърнард Текпетей, изрази огромни амбиции и вяра в успеха на отбора в евротурнирите. Нападателят на разградчани разкри какви според него са шансовете на тима за продължаване напред в Лига Европа.

Наравно с двубоите на "орлите" в Европа вървят и тези в Първа лига. В "Домът на футбола" бързоногият състезател коментира целта на отбора в родния елит, докато той води такава и на втори фронт - извън пределите на България.

"Вече изиграхме голям брой мачове в първенството. Опитваме се да мислим само за следващия двубой. Виждате, че понякога играем на по-високо ниво, понякога на по-ниско. Основната задача е да запазим концентрацията си на най-високо ниво, за да стоим постоянно на върха в класирането. Амбицията на Лудогорец и играчите е точно тази", заяви Текпетей.

"Определено има голяма разлика между този и миналия сезон. Всички отбори се опитват да добавят нови елементи към играта си. Ние трябва да останем концентрирани върху плана си за игра. Опитваме се да бъдем подготвени за всеки следващ съперник", допълни още той.

За вярата в успеха на Лудогорец в Лига Европа

"Доверете ни се, това са думи на треньора от съблекланята. Ние не искаме просто да играем в Лига Европа, а да се противопоставим на съперниците си в турнира. Искаме да направим следващата стъпка и да продължим напред. Даваме всичко от себе си и виждате, че това ни носи победи. Искаме да се забавляваме на терена, но и да постигнем целите си. Искаме всички в България да знаят това", категоричен беше Текпетей.

"Няма да бъде лесно да продължим напред, но повярвайте ми, ще го направим! Всеки съперник ще има проблеми с нас. Същото ще бъде и със следващия противник, който идва в Разград – Бетис. Всеки вижда как се представяме досега. Ще играем за победа”, завърши таранът.

Ето какъв е шансът пред Текпетей да играе на Световното първенство в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички