Юноша на Лудогорец: Много трудно се играе пред такава голяма публика


Юноша на Лудогорец: Много трудно се играе пред такава голяма публика
Снимка: Официален сайт - Лудогорец

1414 0

Реализиралият един от двата гола на Лудогорец при успеха над Розова долина (2:0) - Димитър Илиев, призна, че на "орлите" им е било тежко в хода на срещата за Купата на България.

Илиев, който е юноша на "орлите", призна, че ще работи здраво, за да може минутите му футбол при първия отбор на тима от Разград да се увеличават.

„В подобен мач домакинът с тази голяма публика беше мотивиран. Знаехме това и въпреки теренът, че е малко по-лош от тези, които играем, то беше трудно да свикнем с него. Наложихме сложно нашата игра и в течение на мача всичко почна да върви и вкарахме гол, след което втори. Беше трудно“, каза Илиев.

„От моята гледна точка нямаше никакво подценяване. Мога да говоря за себе си, не за друг, но всеки си пое отговорно нещата и си победихме в крайна сметка. Когато съперникът играе с пет защитника на този лош терен, не е толкова лесно да се вкарват голове, но рано или късно отбелязахме“.

„Нямам очаквания за повече минути. Когато играя добре, ще вървя напред. Ако не се представям добре, няма да имам минути“, завърши Илиев. А какво каза треньорът на "розите" след загубата, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички