Звезда на Лудогорец: Ако напусна, то ще е за да достигна ново ниво в кариерата си


Звезда на Лудогорец: Ако напусна, то ще е за да достигна ново ниво в кариерата си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1878 0

Защитникът на Лудогорец Оливие Вердон разказа за успехите на тима пред onefootball.com и разкри за какво съжалява през изминалия сезон.

"Хеттрик от титлите в Суперкупата, Купата и лигата. Това е положителен резултат. Имахме и страхотна европейска кампания, с домакинска победа над Рома с 2:1 в груповата фаза на Лига Европа. Аз обаче мрънкам за червения картон, който си изкарах при загубата с 3:1 в Рим, защото получих наказание за 3 мача. В резултат на това не можах да играя срещу Андерлехт в Лига на конференциите и съжалявам за това", коментира националът на Бенин пред медията.

Футболистът, който записа 43 мача за шампионите и вкара 2 гола във всички турнири, говори и за бъдещето си. Той има договор с разградчани до 2025 година.

"Беше добър избор да се присъединя към Лудогорец, защото постигнах напредък и натрупах много опит, играейки в Европа. Да не говорим за всички титли, които спечелих. Чувствам се добре тук. Къде ще продължа оттук нататък? Ще видим какво ще се случи това лято. Ако се наложи да напусна България, то ще бъде, за да направя крачка напред и да достигна ново ниво в кариерата си", категоричен бе Вердон. А ето как Вердон сложи в малкия си джоб всички от Първа лига през декември 2022 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички