Защо Станислав Генчев не беше начело на Лудогорец в София?


Защо Станислав Генчев не беше начело на Лудогорец в София?
Снимка: Ludogorets.com

6153 0

Изненадващо по време на гостуването на Лудогорец на ЦСКА 1948, завършило с разгромен успех за "орлите" с 3:0 над столичния тим, на резервната скамейка на шампионите се забеляза липсата на старши треньора Станислав Генчев. Както е известно, именно той наследи (поне временно) уволнения Павел Върба, докато ръководството на тима намери постоянен заместник на опитния специалист. 

Причината за отсъствието му е здравословното му състояние. На последната тренировка преди мача с ЦСКА 1948 бившият национал е изпитал неразположение и не се е чувствал добре и е било взето решение той да се изолира от отбора и да не пътува за София. Все още няма информация да е направен тест за Covid-19 на треньора. 

Сходен е случаят и с двама от футболистите в селекцията на Лудогорец - Елвис Ману и Абел Анисе. Двамата също не се чувстват добре и отпаднаха от групата за мача в столицата. От клуба няма информация какво е тяхното състояние в момента. 

Липсата на двамата играчи, както и на треньора, определено не попречи на тима да стигне до триумф в столицата, след като Лудогорец разпиля ЦСКА 1948 и се установи самостоятелно на върха в класирането на Първа лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички