Фирцулеску: Искам да вкарам на Лудогорец между Моци и Григоре


Фирцулеску: Искам да вкарам на Лудогорец между Моци и Григоре
Снимка: Оф. сайт на Берое

1364 0

Полузащитникът Драгош Фирцулеску се закани на сънародниците си в Лудогорец, след като премина в Славия. Румънецът подписа с "белите", след като те са били най-настойчиви за привличането му и са му предложили най-добри условия. Фирцулеску е играл в България и за Берое и Дунав (Русе).

"Президентът на Славия много ме искаше. Той настоя известно време, тъй като играх с Дунав срещу тях, победихме с 5:2 и аз вкарах. Въпреки че сега отборът има само 7 точки и е на предпоследно място, съм уверен, че ще се изкачим до средата на класирането", коментира той пред prosport.ro.

"Миналата година отборът завърши трети. Не знам дали можем да повторим това, но ще опитаме, Напоследък имах разговори с няколко отбора, включително в Румъния, но тук почувствах, че наистина ме искат. Плюс това съм близо до дома. От Байлешти до София родителите ми пътуват по-малко, отколкото до Букурещ, и можем да се виждаме по-често", обясни още халфът.

"Очаквам и дуела с момчетата от Лудогорец и, защо не, да отбележа гол между Моци и Григоре", завърши румънецът, който не е играл от първата половина на годината. За последно той игра в Индия. А кой румънски треньор е отказал на Лудогорец вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички