Върба: Неуспехите на Левски в лигата са лоша новина за Лудогорец


Върба: Неуспехите на Левски в лигата са лоша новина за Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1729 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че е притеснен от проблемите на Левски в първенството. "Орлите" срещат столичния гранд утре в четвъртфинален сблъсък от Купата на България. Както е известно, "сините" загубиха от Славия в последния кръг на Първа лига, а разградчани отложиха своя двубой срещу Арда.

"Очаквам много труден мач. Левски е добър отбор, който всяка година се бори за титлата и Купата на България. Този сезон е същото. Съперникът ще играе здраво. Ще има и доста фенове на стадиона.Неуспешните резултати на Левски в първенството са лоша новина за Лудогорец. Отборът загуби точки в последните кръгове, но ще иска на всяка цена да спечели Купата на България. Левски ще хвърли всичко в предстоящия мач в четвъртък. Трябва да сме готови за много тежък двубой. Сигурен съм, че срещата ще е много интересна", заяви чехът пред официалния сайт на клуба.

Върба сподели, че няма контузени футболисти и всички са на разположение на неговия щаб. Освен това, всички са в отлично психологическо състояние след карантината заради коронавирус. Тя бе наложена заради гостуването на "зелените" на Интер в Милано - градът в Италия, който е най-засегнат от епидемията. "Няма никакви проблеми. Всички в отбора бяха подложени на два теста, които са отрицателни. Това бе отлична новина за всички. Притесненията изчезнаха и играчите могат да мислят само за футбол", посочи треньорът.

"Надявам се всичко в отбора да бъде наред и за следващите срещи, защото ни предстои гъст цикъл. Имаме и отложена среща с Арда. Хубавото за мен е, че футболистите искат да играят. Нямат търпение да дойде мачът с Левски и другите двубои след това", каза още Върба. Възможно е треньорът на Левски Петър Хубчев да смени тактиката за утрешния двубой. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички