Върба: Искаме да си върнем на Левски за загубения мач за Купата


Върба: Искаме да си върнем на Левски за загубения мач за Купата
Снимка: БГНЕС

1044 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че всичко в отбора е наред и гледа с оптимизъм на завръщането на българския футбол. Чешкият наставник обяви, че искат да си върнат на Левски - техният съперник в първия кръг, заради загубата и отпадането от Купата на България. Той призна още, че участие в предстоящия мач няма да вземе капитанът на "орлите" Светослав Дяков.

"Знаем, че ако изиграем добър мач, всяка точка ни приближава повече до титлата. Аз не съм в кухнята на Левски, не знам как са отвътре нещата. Ситуацията в Разград е добра, футболистите чакат с нетърпение този мач, надяваме се да направим добър мач. В последния мач - срещу тях, една дузпа ни раздели от победата, но Левски победи на дузпи и продължава напред. За нас това е още един дразнител да излезем здраво и да спечелим, да си върнем на Левски за загубения мач за Купата", коментира той на своята онлайн пресконференция днес.

"Мисля, че се подготвихме добре, направихме възможно най-доброто, въпреки че ще се покаже в следващите мачове доколко сме готови. Мисля, че играчите достигат това ниво, което трябва. Ситуацията с Дяков е такава, че ако натиснем той да играе, може, но искаме да го запазим, тъй като ни предстоят много мачове. Дяков няма да играе в този мач, преценихме да го запазим. Другите всички са здрави и на линия", допълни чехът.

"Имаме достатъчно голям брой играчи, може би това ще ни е един от плюсовете занапред. При отборите с по-малко футболисти може би ще има сериозен проблем. Това, че ще има фенове е прекрасно, защото футбол без фенове не е футбол. Една евентуална победа срещу Левски може да ни приближи към титлата, но няма да означава шампионска титла", каза още Върба. А какъв проблем имат в Левски преди мача с Лудогорец вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички