Борещ се за промоция в Ла Лига отмъква трансферна цел на Лудогорец


Борещ се за промоция в Ла Лига отмъква трансферна цел на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1508 0

Една от големите трансферни цели на българския шампион Лудогорец през това лято изглежда, че ще пропадне. Анголският нападател Фабио Абреу, който бе свързван с трансфер в Разград, води преговори с Реал Сарагоса, твърдят медиите в Испания.

Втородивизионният отбор, който е на втора позиция в класирането (на точка зад лидера Кадис) и фаворит за промоция в Ла Лига, се е свързал с агента на Абреу и са стартирали преговори по привличането му. В момента Абреу играе в Португалия за отбора на Морейрензе.

Абреу има договор с Морейрензе до 2022 година, но предизвика голям интерес през това лято и редица европейски отбори се свързват с него. Откупната клауза, която е записана в него възлиза на 5 милиона евро, но се смята, че от Морейрензе ще са склонни да го продадат за около 2 милиона.

Нападателят е желан от още редица отбори, сред които Хетафе, Ейбар, Леганес и Ница. Абреу има 10 гола в португалския шампионат през този сезон и общо 12 във всички надпревари, като е петият голмайстор в португалското първенство.

Лудогорец се размина и с възможността да привлече сина на румънската легенда Георге Хаджи (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички