Пускането на феновете на мачове създаде проблем на Левски


Пускането на феновете на мачове създаде проблем на Левски

2031 0

Сериозно главоболие на ръководството на Левски създаде решението на властта да пусне феновете на стадиона. Както е известно, според министерската заповед, на стадиона след подновяването на Първа лига ще се допускат фенове, чийто брой не трябва да надхвърля 30% от вместимостта на съоръжението.

Така се стига до парадокса, че на мач на 'сините" у дома трябва да влизат максимум 5 500 фенове. Закупилите си сезонни карти обаче са 6000 на брой, което е проблем, съобщава "Гонг". Така клубното ръководство е изправено пред труден избор кои от феновете с абонаменти да пусне на стадиона и кои - не. Предполага се, че виртуалните билети няма да важат, тъй като на тях е написано "закрити врати".

Друг съществен проблем за управляващите на "Герена" е инициативата за картонените фенове. Както е известно, от Левски продаваха достъп на мачовете на картонен фен със снимка на привърженик, който си плати 30 лева, за да влезе по този начин на стадиона. Сега не е ясно къде и как ще бъдат разположени тези "фенове" от ново поколение. А каква кампания, насочена към феновете, обмислят в Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички