Доскорошен скаут на Левски посочи плановете на Моци за България и Лудогорец


Доскорошен скаут на Левски посочи плановете на Моци за България и Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1728 0

Доскорошният скаут на Левски Богдан Патрашку разкри част от плановете на един от лидерите в Лудогорец - Козмин Моци. Според него бранителят иска да се пенсионира в разградския клуб и е готов да кандидатства за българско гражданство.

"От това, което говорих с него, той иска да вземе българско гражданство. Козмин натрупа вече години, но хората от Лудогорец не го пускат. Моци е човек на клуба. Той и капитанът Светослав Дяков са най-възрастните и най-вероятно ще ги видим с костюми след време“, заяви Богдан Патрашку в интервю за Sport.ro.

Моци играе в Лудогорец от 2012 година и иска да играе в българския клуб до края на своята кариера. Козмин Моци премина в Лудогорец през 2012 г. от румънския Динамо Букурещ. Бранителят е осемкратен шампион с "орлите", двукратен участник в групите на Шампионска лига и четирикратен участник в групите на Лига Европа. Наскоро защитникът Козмин Моци също преподписа с клуба, като обяви и голямата си цел - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички