Въпреки отпадането: Вратарят на Лудогорец бе специално отличен в Лигата на конфереренциите


Въпреки отпадането: Вратарят на Лудогорец бе специално отличен в Лигата на конфереренциите
Снимка: ludogorets.com

991 0

Лудогорец отпадна на 1/16-финалите на Купата на конференциите, след като не успя да се справи с Андерлехт.  Разградчани приключиха с мечтата си в евротурнирите след драма на дузпите, които ги провалиха срещу Андерлехт в плейофните елиминации в Лига на конференциите. Българският шампион не успя да реализира нито една дузпа, въпреки това специално отличие получи вратарят - Серджио Падт.

Признание за Лудогорец

Стражът на разградчани бе избран за номер 1 в последните двубои турнира, обявиха от Лигата на конференциите. Той направи цели 7 спасявания в сблъсъка срещу Андерлехт на "Лото Парк", с което се нареди на първо място по този показател в третия по сила турнир под егидата на УЕФА през тази седмица.

След двубоя Шимунджа заяви, че е горд от своите играчи и показаното от тях: "Горд съм от играчите, защото това европейско пътешествие беше много добро и поучително. След този мач футболистите ми ще станат по-добри хора и играчи. Горд съм с тях, независимо, че не се класирахме", заяви Шимунджа и определи европейското им пътешествие като поучително.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички