Кирил Десподов отсече: Малшанс, заслужавахме да бием!


Кирил Десподов отсече: Малшанс, заслужавахме да бием!
Снимка: ludogorets.com

4066 0

Една от най-големите звезди в състава на Лудогорец и българския футбол - Кирил Десподов, не прикри разочарованието си от отпадането на отбора от Лига Европа. Разградчани си тръгват от турнира след изпълнение на дузпи срещу белгийския гранд Андерлехт.

Десподов не съумя да помогне на "орлите" да се справят и в реванша срещу този съперник. Той на няколко пъти излезе на много добра стрелкова позиция, но не успя да отбележи така ценното попадение за своя отбор.

"Изиграхме един добър мач. Играхме по много по-добър начин от първия мач. До миниум сведохме грешките. Играхме красив футбол. Малшанс. Играем все пак срещу Андерлехт, с човек по-малко е трудно. При дузпите всичко е 50 на 50“, коментира Десподов, цитиран от "dsport" и продължи.

"Успях да говоря само с Доминик Янков. Всеки може да пропусне дузпа. Трябва да си спокоен. Не трябва да омаловажаваме труда на вратаря на Андерлехт. При дузпите има особен заряд и тънкости. Заслужавахме да бием Андерлехт, не са ни смачкали, имахме ситуации. Трябваше да излезем победители", завърши той.

Ето какво каза след срещата и треньорът на разградчани Анте Шимунджа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички