Загубената 7-цифрена сума в лева разклати силно стола на Шимунджа?


Загубената 7-цифрена сума в лева разклати силно стола на Шимунджа?
Снимка: ludogorets.com

8786 0

Постът на Анте Шимунджа в Лудогорец се е разклатил силно след отпадането от евротурнирите. "Орлите" загубиха 1/16-финала срещу Андерлехт в Лига на конференциите след изпълнение на дузпи и приключиха с евроангажиментите си за сезона.

След фиаското с нито една реализирана дузпа от 3 опита, българският шампион е пропуснал да вкара в касата си 600 000 евро. Това е засилило недоволството от треньора, твърди вестник "България Днес".

След отпадането Шимунджа заяви, че е горд с играчите си и участието им в Европа през сезона. Словенецът изтъкна, че не той е определил кой да изпълни наказателните удари, а футболистите сами са поели отговорността.

Все пак разградчани заработиха 3,63 милиона евро за класирането си в групите на Лига Европа и още половин милион за заемането на третото място. То им даде право да продължат към елиминациите на третия по сила европейски клубен турнир. А ето какво каза Шимунджа за целите на Лудогорец преди мача с Андерлехт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички