Втори поред централен защитник отряза Лудогорец


Втори поред централен защитник отряза Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1916 0

Лудогорец отново удари на камък в опитите си да подпише с централен защитник. Вчера треньорът на Пяст Гливице - Валдемар Формалик, заяви, че бранителят Якуб Червински остава в тима поне до януари 2021 година. Именно него бяха набелязали "орлите" и пращаха няколко оферти за него, но те бяха отхвърлени.

От Разград искаха Червински да стане част от сделката за Якуб Свиерчок, но от Пяст не са се съгласили. Нападателят ще играе там под наем за година. "Има интерес от Лудогорец към Якуб Червински. Нашето ръководство обаче не искаше да комбинира двата трансфера - негов и този на Свиерчок. Червински продължава с нас. И имам уверението на клуба, че ще е така поне до зимния трансферен прозорец", заяви Формалик.

По-рано Лудогорец се провали и в опитите си да подпише с бранителя на аржентинския елитен Тайерес - Хуан Крус Комар. Наскоро той обяви, че изпратената от българския шампион оферта не е била "напълно задоволителна". Те са искали защитника под наем.

В момента треньорът Павел Върба разполага само с двама централни защитници в лицето на Козмин Моци и Драгош Григоре. Георги Терзиев скъса бедрен мускул и ще е извън терена още около месец. Опция за центъра на отбраната е и Антон Недялков, който Върба ползва изключително като ляв бек. А кой ляв бек са харесали Лудогорец вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички