Владо Стоянов се закани: Мисля да подобря рекорда на Георги Петков


Владо Стоянов се закани: Мисля да подобря рекорда на Георги Петков
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1407 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов си постави доста амбициозна цел до края на края на кариерата си. Стражът имаше много тежка травма, заради която претърпя няколко операции и не игра близо 3 години. Сега обаче отново е на терена и е титуляр за разградчани.

"За контузията? Над нещата съм. Нищо не зависеше от мен. Три години беше ходене по мъките. Важното е да съм здрав. Едно заразяване с коронавирус, нямаше да ми се отрази, защото с тези бактерии и придружаващи заболявания. Имаше голяма опасност да ми ампутират крака, но аз им казах, че ще играя отново футбол. Така и стана. Дъщерята на лекаря, който ме оперира ме поздрави и беше много щастлива за мен. Ако човек гледа негативно ще си помисли, че е проклятие това спиране на футбоал. Да се надявам, че оттук нататък ще предстоят хубави неща“, заяви Стоянов пред Нова телевизия.

"Смятам, че ще има големи промени от финансова гледна точка в света. Много хора са без работа и със затруднения. Дано по-бързо да се излезе от тази криза, която се задава. Играя от любов към футбола, а не за пари и да си взема скъпа кола. Мисля да подобря рекорда на Георги Петков. Имам още 12 години да играя (смее се). Когато човек е позитивен, привлича такава енергия и нещата му се получават“, заяви още Стоянов. Междувременно, Сошо потвърди, че техен нападател преминава в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички