Сошо потвърди, че техен нападател преминава в Лудогорец


Сошо потвърди, че техен нападател преминава в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2122 0

Лудогорец е договорил първия си летен трансфер. Това ще бъде нападателят на френския Сошо - Абдулайе Сане. Новината, че почти сигурно той ще продължи кариерата си в Разград обяви спортният директор на Сошо - Тома Деньо. Вече е известно, че договорът на сенегалеца с французите изтича в края на юни и няма да бъде подновен по желание на футболиста.

"Искахме да удължим договора на Сане още през зимата, но той не прие нашата оферта. Финансовите му претенции са твърде високи за нас. Българският Лудогорец искаше да купи Сане преди шест месеца, но ние не се съгласихме. Според мен е много вероятно Сане да продължи кариерата си именно в Лудогорец. Доколкото съм запознат, е получил много добро финансово предложение от този клуб", заяви Деньо пред "Maligue2".

Директорът разясни, че Сошо не може да изпълни финансовите, а и други условия на играча и затова той не иска да остане там. Вероятно нападателят е привлечен и от възможността да играе в евротурнирите с "орлите", което със Сошо трудно ще му се случи скоро. Лудогорец обаче иска и друг нападател от Франция (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички