Павел Върба: Не изпитвам удоволствие, като гледам мач на празен стадион


Павел Върба: Не изпитвам удоволствие, като гледам мач на празен стадион
Снимка: Ludogorets.com

1021 0

Треньорът на българския шампион Лудогорец - Павел Върба, говори пред клубния сайт на "орлите". Чехът сподели какъв е бил проблемът на тима срещу Арда и призна, че ще има промени за следващия двубой. Освен това, той заяви, че не изпитва удоволствие, когато няма фенове по трибуните.

"Анализът, който направихме след мача, показа, че в него имахме проблеми в атакуващ план. Все още нямам в главата си състава за мача с неделя. Ще мислим. Но определено това, което играхме срещу Арда, не ми хареса. Затова вероятно ще има някои промени в състава. Не бяхме активни в предни позиции. Атакувахме с малко футболисти. Имахме само присъствие пред противниковата врата. Повече държахме топката в центъра. Това нещо трябва да го променим." - признава Върба.

"Ситуацията е еднакво трудна за всички отбори. Както в България, така и в Европа. Нещата ще се нормализират. На мен ми липсва публиката на някои мачове, които гледам. Не изпитвам удоволствие като гледам мач на празен стадион. Надявам се скоро атмосферата по стадионите да се върне" - коментира още специалистът. Междувременно, Сошо потвърди, че техен нападател преминава в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички